Kari Salo

asianajaja, varatuomari
Puh. 0400 666 760
kari.salo@rovalex.fi

 
Kari-Salo-AsianajotoimistoHaavikkoSalo-2.jpg
 

Kari Salo on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi 1970-luvun lopulla. Ennen ryhtymistään asianajajayrittäjäksi hän on työskennellyt mm. Rovaniemen ja Lapin tuomiokunnassa ja hovioikeuden esittelijänä. Vuonna 1986 Salo on perustanut yhdessä kahden muun asianajajan kanssa Rovaniemelle asianajotoimiston, jonka osakkuudesta hän luopui 2000-luvun alussa.

Salon työtehtävät painottuvat pääasiassa asiakkaiden oikeudelliseen avustamiseen asioissa, joissa ei ole välttämättä vielä vireillä varsinaista oikeudenkäyntiä ja oikeudenkäyntien osalta riita-asioihin. Hän on toiminut kuolinpesien erilaisissa asioissa osakkaan avustajana sekä pesänjakajana ja pesänselvittäjänä. Salo tuntee hyvin yhtiöoikeuden, kiinteistöoikeuden ja urakka-asiat sekä kuljetusoikeuden ja hallinto-oikeudelliset asiat, kuten poroerimielisyydet. Salon asiakkaista jotkut ovat osin yli 30 vuotta käyttäneet hänen palveluksiaan. Vapaa-aikoinaan Salo harrastaa mökkeilyä ja erilaista luonnossa oleilua sekä talvisin hiihtoa.

Eräs Salon pitkäaikaisista asiakkaista on Napapiirin Kuljetus Oy. Yhtiön mukaan Salo on hyvin tavoitettavissa, asioihin perehtyvä, asiantunteva ja tehokas toimintatavoiltaan.